Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valakinek volt már itt orr...

Valakinek volt már itt orr polipja? Vagy van is még mindig mert én akárhányszor meg műtöttem mindig vissza jött vagy valakinek be vált valami amitől legalább nem újul vissza de még is kap levegőt.

Figyelt kérdés
Mert már unom és nincs kedvem 6 szor is kórházba feküdni .
2018. nov. 5. 00:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Komolyan fél év???? Hát az nagyon kevés.... nekem azt mondta az orvos, hogy jól fogok gyógyulji a náthákból, mert az arcüregem természetes szájadékát kiszélesítették, és jól ki fog ürülni a váladék. Az egyik rokonomnak 8 éve volt műtét, neki nem nőttek vissza azóta se. Te hány éves korod óta küszködsz vele? Gondolom, több fajtája is lehet, de engem az aggaszt, hogy nem küldték el szövettanra, így nem lehet tudni, hogy a polip volt előbb,vagy a kezeletlen gyulladásom. Mert a prognózis ettől függ tulajdonképpen.
2018. nov. 10. 21:09
 12/18 A kérdező kommentje:
Van olyan ismerősöm akit már 8 műtöttek rá és ki újult neki és állandóan orrsprayen van mert már elege lett neki . én kb 3 éve .de mivel én sportolok a váladék akkor jobban fel jön és a polip is vissza húzódik . de mindenkinek máshogy reagál a szervezete .
2018. nov. 10. 22:23
 13/18 A kérdező kommentje:

De amúgy ki lehet belőle gyógyulni csak meg kell találni hozzá a rendes életmódot mert attól is függ mit eszel .

és a Ricionusolajtól a polip vissza húzódik .

2018. nov. 10. 22:26
 14/18 A kérdező kommentje:
De volt egy nagyon jó orrpolip spray de nálunk sajnos be tiltották mert sok volt benne a szteroid na nekem attól húzódtak vissza a polipok attól rendes levegőt is kaptam azóta nincs olyan orrspray ami fel érne hozzá .
2018. nov. 10. 22:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát komolyan én ennek a gondolatától is kivagyok. Sosem voltam beteges típus, de az utóbbi években jobban megviseltek a náthák, és maga a műtét is úgy indult, hogy csak ki kell tisztítani. Semmilyen komolyabb tünetem nem volt előtte....csak kicsit orrhangom volt. Egyébként én is sportolok, meg egészségesen élek, nem dohányzom, jól kajálok.
2018. nov. 10. 22:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom ez a Dymista mit tud, mert nekem ugyanolyan vele mint nélküle, de esetleg próbáld ki. Állítólag valami jó kombinált cucc.
2018. nov. 10. 22:53
 17/18 A kérdező kommentje:
Nekem se volt soha bajom egyszer fel faztam zselés haj télen meg minden aztán jött de egyébként ha bármi kapcsolatos dolgot akarsz tudni írj majd privátba nyugodtan ha kérdésed van végül is én jobban benne vagyok már ebbe .
2018. nov. 10. 22:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Köszi, írtam privátot. :)
2018. nov. 10. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!