Mit lehet, hogy ilyen sz. R hasmenéses vírus ne menjen mindig végig a családon?
Figyelt kérdés
Hihetetlen ezek a sz.r görcsök.
Hiába, állandóan elkapjuk, mert kezet mosni se képesek, meg letakarítani a wc-t.
2018. nov. 2. 16:16
1/5 anonim válasza:
Én se tudom sajna. Próbáltam ezerrel fertőzlenítenj, kilincseket is, kezeket mosni.
Ha valaki behozza, akkor okádik-fosik az egész család.
3/5 anonim válasza:
Előzőn kívül pluszban a mosogatásnál is figyelni kell, mindent fertőtlenítős mosogatószerrel mosogatni, vagy ha van, a mosogatógépen magasabb hőmérsékletet kell választani, így nem fogjátok elkapni.
4/5 anonim válasza:
Ezért kell, hogy mindig legyen kéznél otthon a házi patikában legalább 1 doboz széntabletta és 1 üveg Bolus adstringens. A tüneteket azonnal mérsékli.
5/5 anonim válasza:
Fertőtlenítsd le a vécét mielőtt ráülsz és a kilincset is, gyakran moss kezet, legyen külön poharad, kanalad, villád, szellőztess gyakran, és kérd meg azt aki főz, hogy ne kóstolgasson bele az ételbe. KB ennyit tehetsz és vagy sikerül elkerülni, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!