Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Láz után hirtelen alacsony...

Láz után hirtelen alacsony testhő. Mitől? Lehet baj?

Figyelt kérdés

Fiam Kedd éjjel lett lázas. Tegnap egész nap.Picit fáj a torka. De az nem csúnya. Doktornő is nézte. Ma reggel is lázzal kelt. Gyerekorvos flamborini lázcsillapítót írt. 3szor 1 nap. Reggel és délben adtam neki. Annyit amnnyi elő volt irva. Délután nem is volt láza. De nem volt még túl jól. Mértem neki mert gyanusan hideg volt. 35,6

Mostmár alszik másfél órája. Szinte hideg a homloka de izzad.

2018. nov. 1. 22:01
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam bele,hogy este nem adtam be neki. Mivel délután nem volt láza.
2018. nov. 1. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet erős a gyógyszer, vagy ki van száradva a gyerek. Itatni kellene cukros, vagy mézes teával sűrűn. Mérd újból óránként a hőmérsékletét. Az ügyeletet is felhívhatod tanácsért.
2018. nov. 1. 22:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Kiszáradva nincs mert ivott sokat. Erre nagyon odafigyelek .Várok egy kicsit lesz e változás. Ha nem kérek orvosi tanácsot ahogy írtad ügyeletről. ...
2018. nov. 1. 22:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi volt?
2022. dec. 27. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!