Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lassan másfél hete elszórt...

Lassan másfél hete elszórt láz és torokfájás?

Figyelt kérdés

Múlt hét hétvégén egyik éjszaka rázott a hideg, hőemelkedés a semmiből, másnapra kutyabaj.. rá 4-5 napra enyhe torokfájás,de semmi extra. Rá 2 napra belázasodtam éjszaka , reggel is 38,6 pihentem egy napot. Ettől teljesen elmúlt, sajnos dolgoznom kellett, de nem volt baj mert energia teljesen megvolt,nem voltam fáradékony.

Erre 1 nap után a semmiből ismét torokfájás, de most már komolyabban, ha nyomkodom fáj is a nyirokcsomóm körül, illetve alapesetben, nyeléskor is. Rögtön jött mellé ismét hőemelkedés. Nem értem már miért voltak több napos szünetek ebben, elmentem orvoshoz, belenézett, azt mondta sima torok vírus. Erre felírt cataflamot És antibiotikumot. Másik orvos ismerősöm nem is érti, hogy erre hogy ajánlhat antibiotikumot.

Szerintetek is csak egy sima torok gyulladás , amit folyamatosan visszaver az immunrendszerem?

Egyelőre nem kezdtem el az antibiotikumot. Eddit csak 38 felett vettem lázcsillapítot, amúgy tea, méz, gyömbér, vitaminok.

Remélem nem komoly.

Szerintetek mi lehet jó e erre?

2018. okt. 31. 01:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet, súlyos betegség is. Szedd be az antibiotikumot, ne várd meg, amíg rosszabbra fordul. Nem méreg az antibiotikum (legalábbis nem az embernek), semmi bajod nem lesz tőle, ha 5-7 napig szeded.
2018. okt. 31. 01:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Figyelj lehet hogy ez pajzsmirigy probléma.
2018. okt. 31. 05:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Szedd be, amit felírt az orvos, ha nem gyógyulsz menj vissza, nekem így kezdődött a mononucleosis.
2018. okt. 31. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!