Mit csináljak ha nincs étvágyam?
Figyelt kérdés
Már tegnap reggel se volt étvágyam ma reggel még egy joghurtot alig birtam megenni. Egyszerűen ha kajára hondolok hányingerem lesz. Mit tehetek?2018. okt. 28. 14:44
1/2 anonim válasza:
Ha nem múlik el s konkrétan nem tudsz enni több napig (vagy csak iszonyú keveset), orvos.
Ha csak nincs étvágyad, akkor egyél, azt, amit tudsz.
Egy joghurtnál nekem jóval könnyebb valami hasznos, tápanyagdús, kisebb térfogatú, finomabb ételt benyomni, de persze te lehetsz teljesen más. De akkor is fura, hogy pont ilyen vizes semmit eszel, amivel olyan sokat nem nyersz, alig van benne energia és tápanyag.
2/2 anonim válasza:
Ugyan ez a probléma nálam is. A téli depresszió tünete. Mondjuk én a +100 kilómmal nem is bánom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!