Mennyi az esélye annak hogy az anyukámtol örököltem valamilyen betegséget?
Figyelt kérdés
Sajnos ő mar lassan 2 éve meghalt..:/. De most ugyanaz van velem mint ő vele volt amikor kezdett beteg lenni, nagyon lefogyott állandóan a hasa fájt, már enni sem tudott szinte csak hányt.
Na velem is ez van már egy ideje 10kilot kb.lefogytam, hasam is nagyon fáj, bár nekem étvagyam az van és nem hányok. Voltam már több orvosnál is és semmi.
(Anyumnak volt több betegsége is).
2018. okt. 26. 07:31
2/4 anonymousreview60 válasza:
Ne a százalékokat számolgasd, hanem célirányosan, édesanyád betegségét kerestesd magadon orvossal!
Lehet, hogy erre a betegségre nincs a hétköznapi orvosi ellátórendszerben alkalmas diagnosztika. Ekkor érdemes felkeresni a Ritka Betegségek Intézetét: [link]
3/4 anonim válasza:
attól függ anyukádnak mi volt a betegsége hogy az örökletes e? mert előfordulhat hogy a félelemtől vannak nálad ezek a tünetek pl.
4/4 A kérdező kommentje:
Igazábol az orvosok mindent beszéltek, nemtudták mibaja pontosan...egyszer ezt mondtak egyszer azt, de elvolt szűkülve ér a gyomrában, trombózis, akkor epilepszia is volt neki, rákot is mondtak,....
2018. okt. 29. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!