Súlyos, krónikus gerincfájdalmakkal ki hogy él, milyen fájdalomcsillapítót szed?
Figyelt kérdés
Én már Tramadoltartalmú gyógyszer vagyok kénytelen szedni rá pár hónapja, eközben dolgozom.
Nagyon el vagyok keseredve, egy hónap múlva van időpontom a reumatológiára.
2018. okt. 23. 19:20
1/3 anonim válasza:
Én is a Tramadolt akartam volna javasolni, de látom te azt szeded. Nem értem, ettől miért vagy elkeseredve...A kórházban is ezt kaptam, és egy szóval sem mondták, hogy ez hű de erős lenne... Előtte Algopirint szedtem, kettesével, és fájt is tőle a gyomrom. A Tramadoltól legalább az nem fáj...
2/3 Ypszilon1980 válasza:
Tramadol sokkal erősebb, mint az algopyrin. Amúgy apám küszködik ezzel, ő diklofenák-kálium tablettákat szed, van amikor hat, van amikor nem. Használt már zsibbasztó szereket is, kapott már injekciót is.
3/3 ZoliZoziZzZ válasza:
Full spectrumú CBD olaj, szívből ajánlom, 1 próbát megér! Minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!