Apró zsírcsomók az alhasban?
Sziasztok! Nem tudom, hogy valami ritka dolog lehet ez de neten alig találok erről valamit csak néhány fórumon es érdekel, hogy mással is előfordult-e mar ilyen?
Tehát az alhasamon úgy derék tájon apró is csomókat érzek vagyis mintha az egész rész olyan lenne vannak ilyen hosszabb “virsli” féleségek és kis apróbb “göbök” is. Természetesen meg is mutattam háziorvosnál sőt 2 nél is de szerintük ez csak zsírszövet. Az egyik csinaltatott velem egy vérképet ami szerencsére jó lett illetve magam megnyugtatása érdekében még hasi/lágyrész ultrahangra is elmentem ahol szintén nem találtak semmit. Az ottani doktornő szerint is ahol ezeket a csomókat érzem valószínűleg tömöttebb a zsír. Amúgy maguk a csomók kemények és elmozdíthatóak. Sokat érzek belőlük ezért is furcsállom, hogy az ultrahang nem látta. Amúgy fekve alig érzem őket csak inkább állva. Szerintetek 2 háziorvos és 1 UH után már megnyugodhatok? :D
Amúgy ha számít az utóbbi 1 évben majdnem 10 kg-ot híztam de mostanában fogytam 2 kg-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!