Lehet, hogy pajzsmirigy alulmüködésem van?
Sziasztok 19 éves lány vagyok , 2 éve életmòdot váltottam s elkezdtem rendszeresen sportolni. Le is adtam 25 kilòt. Viszont szeretnék még minimum 10 kilot leadni , a gond csak az ,hogy az utobbi hònapokban az egészséges életmòd s a heti 4-5 1-1,5 óra edzés ellenére sem megy le ròlam egy deka sem. Eleinte azt gondoltam,hogy stagnálok. De ezt már ilyen étrend s ennyi mozgás mellett nem tartom normálisnak,hogy nem fogyok hònapok òta egy dekát se. Emellett sajnos az utobbi hetekben észleltem magamon olyan tüneteket amik erre a betegségre utalhatnak :pl gyakori fejfájás,fáradékonyság,aluszékonyság,ingerlékenység,állandò feszültség érzet.Tényleg ez lehet a gond? Vagy esetleg van valami más ami ezeket a tüneteket okozhatja nálam? Valakinek esetleg hasonlò tapasztalata? Ha tényleg pajzsmirigy alulmükődésem van akkor soha nem fogok tudni már fogyni?
Ui:mindenképp elmegyek a háziorvosomhoz most már beutalòt kérni egy vérvételre vagy egy kivizsgálásra. De előtte kíváncsi vagyok ,hogy esetleg van/volt e valakinek tapasztalata ebben a témában vagy csak én reagálom e túl.
"Vagy esetleg van valami más ami ezeket a tüneteket okozhatja nálam?"
Talán az életmódváltással, és már jóval előtte, tönkre tetted az emésztésed! Mert nem a zsír és a szénhidrát hizlal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!