Milyen kamu betegséget találjak ki az orvoshoz?
Figyelt kérdés
Mivel elaludtam és nem mentem be iskolába, ezért bemegyek az orvoshoz és kiírattatom magamat.
A hasmenés az a baj azért nem jó mert 2 hete volt. Tavaly is minden 2. héten ezzel az indokkal voltam beteg. Szerintetek milyen új betegségem legyen, amit nem tud leellenőrizni?
2018. szept. 26. 08:35
1/12 anonim válasza:
Már nincs szülőid,vagy magadnak nem tudod (18 ha elmúltál) vagy miėrt nem mentėl kėsve besuliba?
Am szimplán szėdülsz, rossz a közėrzeted stb.. Mára megteszi. Inkabb szedd össze magad ne lógj ilyen olyan kamu okokkal.
2/12 anonim válasza:
Fejfájás de akkor szimulalnod kell, hogy tényleg fáj es a tabletta sem segített ellenőrizhetetlen.
3/12 anonim válasza:
Még bemehetsz a suliba, legfeljebb lesz két igazolatlan órád, ott megmondhatod, hogy hasmenésed volt, vagy hánytál, de nem mentél orvoshoz.
4/12 anonim válasza:
Ha vállalnád a felelősséget: "elaludtam elnézést" akkor mi történne? Felnőttként is kell majd vállalni a felelősséget sokmindenért.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem mentem be. Màr megvan a betegség. Este lázas voltam, de vettem be lázcsillapítót és fáj a fejem meg hányingerem van. Ez talán megteszi a hétre. :)
2018. szept. 26. 09:00
6/12 anonim válasza:
És akkor majd miattad nem fognak igazolást adni annak, aki tényleg beteg, mert ráfogják, hogy ő is csak szimulál...
7/12 anonim válasza:
A szülői 3 nap igazolási lehetőséget ezek szerint már kimerítetted, pedig még tanév eleje van.
8/12 A kérdező kommentje:
Nem merítettem ki. 17 vagyok.
Nagyon jól tudok szimulálni, de jövôhét hétfőn sem kell menni, mert jó színész vagyok.
2018. szept. 26. 15:25
9/12 anonim válasza:
Akkor mi érteleme suliba járni? Menj el dolgozni.
10/12 anonim válasza:
Szerintem ad elő, hogy szellemi nyomorék vagy. Mert tényleg az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!