Ez inkább lelki vagy fizikai betegség lehet?
Az utóbbi kicsit több mint 1 évben kb havi 1-2x volt, mikor sok kávét ittam éhgyomorra vagy hirtelen időjárásváltozás volt, hogy egész nap 1-2 napig szédelegtem, egész nap feküdtem, a vérnyomásom nagyon alacsony volt. Az utóbbi 1 évben voltam EKG-n, vérvételen, nem találtak semmi rendellenességet.
Nyár óta viszont egyre gyakrabban nagyon alacsony a vérnyomásom és egyre rosszabbul érzem magam, szinte majdnem minden nap hulla fáradt vagyok akármennyit alszom. Először csak enyhe szédülés, fáradság, enyhe kézremegés kezdődött. Leginkább csak akkor volt, mikor dolgozni mentem, kb. a déli órákban (pedig ettem, ittam eleget), mikor kimentem a levegőre sétálgatni akkor elmúlt, sokkal jobb lett, de a fáradság egész napra megmaradt.
Kb 1 hónapja már minden nap ezt érzem és akármit próbáltam semmi nem segít. Nem tudom már a napi dolgokat sem ellátni, rettegek már kimenni utcára, mert félek, hogy rosszul leszek, mióta egyik nap nagyon rosszul lettem. Napról napra egyre rosszabb, a kezeim, lábaim iszonyatosan hidegek, sokat izzadnak (ilyen még sose volt ezelőtt), instabilnak érzem magam, remegek, érzem hogy szorongok, nagyon rosszul alszom. Akkor a legrosszabb, mikor emberek közé megyek. Viszont ez nem kéne, hogy befolyásolja a vérnyomást. Próbáltam már többféle gyógyteát, amiket ajánlottak alacsony vérnyomásra, egyedül a rozmaringtea segített egy kicsit, de nem érzem magam túl jól így sem. Kávéról teljesen leszoktam mióta ez tart, mert nagyon sok kávét ittam ezelőtt.
Pulzusom az mindig jó szokott lenni. Illetve azt vettem észre, hogy estére jobban szoktam magam érezni.
Szívesen elfogadnék tanácsokat, illetve ha valakinek volt hasonló tapasztalata ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!