Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tüdőgyulladás? Ha csak 2...

Tüdőgyulladás? Ha csak 2 hétig volt otthon a beteg, elkaphatom még?

Figyelt kérdés

Egyik kolleginának volt tüdőgyulladása. Az elmúlt két hétben otthon volt, kb. 3 héttel ezelőtt már rosszul érezte magát, hőemelkedése volt, de nem ment orvoshoz, csak amikor már nagyon köhögött. Szóval nem tudom milyen fajta volt neki, de még most is hurutosan köhög, orrhangon beszél. 10 kg-ot fogyott, és még mindig gyenge, ma jött azóta először dolgozni. Nem magamat féltem, anyukámat látogatnám meg, és bár jól tartja magát, egy tüdőgyulladás nagyon megviselné, nem akarom véletlenül sem elfertőzni. Elkaphattam? Biztonság kedvéért azért össze puszilt a kollegina.

24n

2018. szept. 19. 14:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna puszilkodni, de ha már megtetted, mivel hordozó lehetsz úgy is, hogy nem esel ágynak, én MOST biztos NEM mennék oda egy idős emberhez, akit simán ágynak dönthet, sőt, akár adott esetben még akár meg is ölhet egy ilyen súlyos betegség.
2018. szept. 19. 14:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem megyek, már beszéltem anyukámmal, de nem tudom, mikor lesz akkor biztosan okés a látogatás? Esetleg pénteken ha elmegyek orvoshoz az tud mondani valamit?
2018. szept. 19. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!