Az ujjak elszagosodása?
Sziasztok, mostanában az egészségem nem éppen a legpozitívabb irányba fejlődik és most már betegesen felfigyelek mindenre, mi minek lehet az előjele.
Pihenek az ágyban és megszagoltam valamiért a kezem, fogalmam nincs miért, de nagyon furcsa szagot érzek csak kizárólag a bal mutató ujjamon, nem nyúltam semmi olyanhoz és mint egy kutya körbeszagoltam mindent, de semminek nincs ilyen kellemetlen szaga. Kifejezetten ilyen beteg, kicsit a romló hús szagára emlékeztet, de nagyon példa se jut rá eszembe, lementem kezet mosni levendulás bakteriális kézmosóval és megszagoltam az egész kezem, nagyon erős finom illata van a szappantól , de az ujjamon ugyan azt a szagot érzem pár perccel később. Mi lehet ennek az oka?
Kérlek titeket ezt a ne vakargasd a segged, vagy fürdened kéne kommenteket engedjétek el.
Végül már meg lett miért volt ez?
Nekem ugyan ez a helyzet kb tegnap óta.
Ugy tudnám leírni mint a friss hányás és egy pottyantós wc keveréke :/
De se korhazban nem voltam,se nem csinaltam semmi olyat ami eltért volna higiéniában az eddigiektől.
Igen fürdök is rendesen,és mosog kezet wc után :)
Sziasztok, sajnos azóta se derült ki, mi okozta akkor nálam azt, de szerencsére talán másnapra vagy két napra el is tűnt a probléma és azóta se volt szerencsére ilyen gond.
Őszintén, fogalmam sincs arról mitől volt ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!