Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Voltam az ÁNTSZ - nél HIV...

Voltam az ÁNTSZ - nél HIV teszten. Elisa tesztet csináltak, negatív lett. Kb 10 héttel az eset után. Lehet, hogy téved?

Figyelt kérdés
Negatív lett az eredményem. Azt mondta egy hölgy a laborban, hogy nem kell ismételni. Viszont én azóta is azt érzem, hogy fertőzött vagyok. Lehet, hogy téved a teszt? Vagy összecserélték a mintát?
2018. szept. 16. 08:25
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Lehet igazad van, kedves utolsó.

Azt hiszem tényleg igazatok van és csak pszichés az egész. Vagyis nagyon remélem.

2018. szept. 16. 11:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Addigis javasolhatjuk hogy ne kapd be idegenek farkat... es hasonlok.
2018. szept. 16. 13:57
 13/17 anonim ***** válasza:

"Vagyis nagyon remélem."

😀😀😀

Jaj, már...mindenki mondja, hogy nincs semmi bajod.

Nem kell "remélni", TÉNYLEG nincs HIV fertőzésed!

2018. szept. 16. 14:02
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek
2018. szept. 16. 18:39
 15/17 anonim ***** válasza:
❤ Nyugi!
2018. szept. 16. 18:50
 16/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Felhívtam a helyi ÁNTSZ - t.

Azt mondták, hogy az eset után már két héttel ki lehet mutatni, ha van fertőzés. Kb 10 héttel később már az ellenanyagok is megjelennek. Tehát én kb 12 héttel később voltam, így a negatív az tuti negatív.

Azt mondta, ha megnyugtat menjek el újra, de szerinte felesleges. Nincs olyan, hogy összecserélik a mintákat vagy elnézik az eredményt.

Mondtam neki, hogy picit fáj a torkom, meg fehér hólyag van benne. Azt mondta, tuti nem egy esetleges HIV fertőzés miatt. Mivel az az eset utáni egy két hétben okoz nagyon enyhe tüneteket, utána évekig semmi.

Mindezek ellenére is motoszkál bennem, hogy mi van, ha mégis. Rettegek.

2018. szept. 17. 10:06
 17/17 anonim ***** válasza:

'Mindezek ellenére is motoszkál bennem, hogy mi van, ha mégis. Rettegek.'

Hat, akkor nincs mas megoldas, AIDS-ed van. Szerintem kezdhetsz gyujteni a temetesre, mondjuk heti 300 forintot. Mire osszejon a love, tuti kelleni is fog.

2018. szept. 17. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!