Miért nem múlik el, lehet hogy daganat?
Figyelt kérdés
Már egy hónapja folyamatosan beteg vagyok. A mandulaim vannak be gyulladva, elsőnek kezdődött egy tuszos mandulagyulladassal , írtak föl ra gyógyszert, szedtem egy hétig. Elfogyott ra két napra megint begyulladt a mandulam, másik fajta gyógyszert írtak föl, azt is szedtem egy hétig. Elmentem fül orr gegeszhez is,azt mondta sima mandula gyulladás elfog múlni, de majd a közeljövőben ki kell venni. Amikor elfogyott a gyógyszer, ra két napra megint előjött, de most valahogy másmilyen érzés, annyira nem faj a mandulam, inkább a nyakam , vagy a nyirokcsomom, nem is tudom eldönteni. Föl hívtuk reggel a fül orr gegeszt és azt mondta ez uto folyamat és majd elmúlik. Szerintetek is ez van, vagy tapasztalt bárki más ilyet?2018. szept. 13. 12:12
1/1 anonim válasza:
Jártál gégésznél, megnézték, hogy lenne már daganat? Vannak elhúzódó betegségek, türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!