Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek ha egész nap...

Mit tegyek ha egész nap zsebkendőkbe vagyok temetve?

Figyelt kérdés

16L

Két napja kezdődött, egész nap folyik a könnyem, a taknyom, fáj a torkom, minden második percben tüsszögök és egyszer még fáztam a másik pillanatban már lever a víz. Nincsenek itthon a szüleim most egész hétvégégn szóval nekem kell gyógyszert vennem vagy kitalálni valami hatásosatt itthon. Hétfőn suli szóval valami nagyon ütős gyógyító dolgot kell csinálnom... mit kéne ennem/innom amitől jobban leszek? Ittam már vitaminos pezsgőtablettát, jó meleg teát és mézet de eddig még nemigazán hatott. Valami ötlet?

2018. szept. 8. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Sokat igyál, és hétfőn orvoshoz menj, ne suliba.

Mérd meg, hogy lázas vagy-e.

2018. szept. 8. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
És szedjél valami multivitamint. És legyél türelmes, mert az ilyesmi egy adag teától nem múlik el. Napokig kell kúrálni magadat, ha nem akarsz még betegebb lenni. Ne legyél munkamániás, hogy mindenképpen suliba kell menned. Nem kell. Nem is szabad, hiszen senki se akarja elkapni a vírusaidat.
2018. szept. 8. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Hagymatea. Olvass utána.
2018. szept. 9. 06:09
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Ezek a szénanátha, vagy parlagfű allergia tünetei. recept nélkül kapható az Allegra és a Telfast, mindkettő ugyanolyan hatóanyagú (fexafenadin), modern gyógyszerek, majdnem teljesen megszűntetik a tüneteket, napi egy tablettával. Ezenkívül van még a cetirizin, de annak elég kellemetlen mellékhatásai vannak: álmosít, levertséget okoz. Lényegében csak annak jó, aki otthon van egész nap és nem jár dolgozni.
2018. szept. 12. 20:25
 5/5 anonim ***** válasza:
"Ezek a szénanátha, vagy parlagfű allergia tünetei..." - ... is lehetnek. Vagy valami teljesen más. Olyan pollenallergiás tünetről pl. én még nem hallottam, hogy "egyszer még fáztam a másik pillanatban már lever a víz", pedig huszonéve vagyok allergiás fűre-fára.
2018. szept. 12. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!