Ez lehet leukémia?
Négy hónappal ez előtt keztőtek a tüneteim legelőször nagyon felidegesitettem magam valamin,hogy beleált a fájdalom a vállamba ,aztán a többi már jött nyakfájás fejfájás ,szorult a melkasom,izületi fájdalmak,ájulás érzett,keserű száj íz hasmenés,gyengeség persze ezek nem egyszerre váltakozva... ...voltam orvosnál vérképet csinátattam általános vérképet ,autoimmun betegséget néztek ,reumafaktorok jó ,vérsülyedés is .fej ct t tüdő röntgent csináltunk,szívorvos is látott , neurológus sőt még pszihoterapeutánál is jártam ,mostanra már eléggé elvagyok kenődve..nem tudom ,hogy valóban pszihés dolgok állnak e mindezek hátterébe vagy valami betegség amit még nem találtak az orvosok.
A segitséget előre is megköszönném
1. Az elso vervizsgalatnal kiderult volna, ha baj van es leukemia-gyanus vagy
2. A leukemia nem igy jelentkezik, a tuneteket ne az internetrol szedd ossze.
3. Ha az altalad leirt vizsgalatok eredmenye negativ, es neurologus, illetve pszichoterapeuta is kezelt mar, akkor nagy valoszinuseggel NEM leukemiad van :)
Stressz, vagy valami lelki ok.
Pszichológushoz menj.
Ha sokat van lehajtva a fejed, akkor attól lehet nyak és fejfájás, ízületi fájdalmak is ha keveset mozogsz, keserű szájíz és hasmenés nem függ ezekkel összes, akkor biztosan a gyomroddal/beleiddel volt baj. Mivel kivizsgáltak és a vérképed is rendben volt, nem lehetsz leukémiás, ne képzelj be magadnak betegségeket és ne olvasgass orvosi oldalakat a neten.
Legyél többet a levegőn, mozgasd át a tested minden nap, igyál sok vizet, egyél rendesen és ne ülj sokat a gép előtt.
Lehet pszichés is, fejfájást, mellkasi fájdalmakat és hasmenést is gyakran okoz. Ha stresszes vagy, az izmok a válladban, nyakadban befeszülnek, ezek okozhatnak erős fejfájást. Nekem a neurológus magnéziumot javasolt, minden nap szedem, azóta sokkal jobban vagyok. Régen nagyon gyakran volt migrénem, hányni is szoktam, most csak pár havonta van.
Ha rendben volt a vérképed, kizárt hogy leukémiád van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!