Ma voltam vérvételen, mert megijedtem, hogy valami nemi betegségem van. (HIV, AIDS)?
Őszintén meleg vagyok 23 éves,p
Hogy ne legyen félreértés, őszinte leszek,nem tudom ez hogy működik, a szex kapcsán volt hogy gumival volt hogy nélküle. (1 volt akivel gumi nélkül volt, nem volt se vérzés semmi egyéb, de zárt helyen élvezett el, másik alkalommal sem volt vérzés, de vele már többször volt gumi nélkül szintúgy zárt helyen élvezett el).
A kérdésem, hogy mi lesz ha kiderül hogy pozitív vagy egyáltalán vérvételen ezt kimutatja-e? Illetve ha pozitív az eredmény akkor mit tegyek, keressek mar most sír ásót?..
Tényleg megijedtem, kérlek csak értelmes válaszokat írjátok!
Köszönöm előre!
Most voltam magán laborban, holnap 11 re van időpontom, elmomdtam, hogy konkrét szűrést szeretnék, azt mondta a hölgy hogy általában láz megfázás követi, az nem volt, a kipattogas a melegtől is lehet, de inkább csinálok...
Apropó elirtam nem voltam vérvételen csak beutalot kertem ma.
De minden okés, 2 hete tettem le a cigit vegleg, ma már a 2.dobozt szívom... Azt hiszem megoltem magam.
"Értem, és ha HIV+ az mennyi idő után jelenik meg? Akár pár hónapra is lehet?"
Ez is változó. Van, akinél hónapok múltán, van, akinél csak évek múltával. Ha gyengülni kezdenél, vagy pl. bőrelváltozások jelennének meg a testeden (kaposi szarkóma pl.), az legyen ok a gyanúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!