Miert vagyok allandoan beteg?
Ezt úgy hivja a Biblia: hideglelés
5Móz 28,22
Megver téged az Úr szárazbetegséggel hidegleléssel, gyulasztó és izzasztó betegséggel, aszálylyal, szárazsággal és ragyával; és üldöznek téged, mígnem elveszesz.
Sok gyógyszert eszel és már a szervezet ezt produkálja.
Úgy hivják, gyógyszer függőség.
Azt javaslom, hogy ha nem táplálkozol egészségesen, kezdj el, illetve, ami még fontosabb, ha nem sportolsz, kezdj el sportolni.
Amíg nem sportoltam rendszeresen, én magam is folyton beteg voltam, de mióta elkezdtem, 7 éve egyetlen egyszer kaptam el egy influenzát, és azon is pár nap alatt túljutottam...
Ettől függetlenül természetesen nem árt egy kivizsgálás, vérkép, mert lehet, hogy más is van a háttérben.
Valószínű gyenge az immunrendszered, lehet vérszegény is vagy, de ki kell vizsgáltatni, vérkép kellene.
Nem tudom eszel-e rendesen, vérnyomásod rendben van-e, allergiás vagy-e valamire, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!