Fáj a székelésem, vérzem is tőle! Kihullhat ettől a Hajam?
Sziasztok. Olyan problémám van, hogy kb 1-2 éve fáj, amikor székelek és van, hogy mellé vérzem is.
Nem rendszeres, van amikor elmúlik, de 1-2hónap és újra visszajön. Észrevettem, hogy a hajam a felére csökkent kb, mint ami volt és folyamatosan hullik is, mindenhütt ott van. Oké, voltak stresszek is a munkahely, kutyám elvesztése miatt is, de most kicsit aggódom. Többen, mondták, hogy jóval kevesebb a hajam, mint volt.... Megijedtem és egyből erre gondoltam. Lehet összefüggés?
Tudnátok javasolni dokit, aki profi ebben? Nem szeretnék Sztk-ba menni.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Üdv. 33/L
1-2 éve??? Gyorsan menj orvoshoz, ne húzd tovább. Először a véres székletet kell rendezni. Túl kemény? Azért fáj? Vagy más? Akár nőgyógyászati probléma is lehet, ha nem szorulásod van.
Szóval járd szépen végig az orvosokat.
Lehet, hogy már az idegességtől hullik a hajad. Nem kellemes orvosokhoz járni, de jobb az elején megoldani a problémákat, és egyszerűbb is. Mert ahogy látod maguktól nem múlnak el, csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!