Ennyi idővel műtét után?
Figyelt kérdés
Vasárnap műtöttek ágyéki porckorongsérvre. Minden teljesen oké, volt műtét utani lázam hidegrazással, hányingerrel, durva lüktető fejfájással. Kaptam ugyebár antibiotikumot, most meg még szedem. A láz/hőemelkedés és vele a panaszok is elmúltak, de a fejfájás lassan egy hete megvan. Algopyrin nem hat. Mozgasra beleáll. Majd kiugrik szemem, a vernyomásom rendben pedig. Lehet gyogyszermegvonás? Nem túlzok, rengeteg gyogyszert kaptam, szajon át, es vénasan is, brutális fajdalmaim voltak. Ha pedig a gyógyszermegvonás kizárt, lehet az altatástol, vagy a lázból visszamadva? Első műtét, első altatás.2018. szept. 1. 14:58
1/2 anonim válasza:
Egy biztos, nem gyógyszermegvonás.
2/2 anonim válasza:
Szia! Én úgy gondolom az erős fájdalmak amik voltak Neked az idegeket igencsak megviselte, azoknak "felejteni" kell, meg kell nyugodniuk. Engemet 8 hete műtöttek L5 S1 sérvre, részeges bénulásom volt műtét előtt, és kb 5-6 hét kellett amíg az idegek elkezdtek regenerálódni, ami még most is tart igaz egyre kisebb fájások zsibbadások által. A FOKOZATOSSÁG a lényeg a sérvműtét után mindenben. Ebben is. :-) Kitartás!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!