Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Piros folt péniszen. Mi lehet...

Koczom kérdése:

Piros folt péniszen. Mi lehet ez? Mitől múlik el?

Figyelt kérdés

Pár napja észrevettem a péniszemen egy kb lencseszem nagyságú piros foltot, kissé távolabb még apróbbak, 2 darab. Alig dudorodnak ki a felülettől, tapintásra nem érzékenyebb mint máshol, nem fáj, nem viszket, nem ég, nincs szaga, nem váladékozik, nem száraz. A többi helyen változatlan, viszont határozott, kivehető vonalon van jelen. Nemi élet kb 2 hete nem volt, táplálkozás rendszeres, tisztálkodás napi 1x. Aloe Vera zselével kenegetem napi 1x fürdés után, de sem rosszabb, sem jobb irányba nem érzékeltem változást.

Mi ez és miért jöhetett ki? Nem jártam "olyan helyeken" esetleg munkahelyi wcről szedhettem össze valamit?

2018. szept. 1. 11:12
 1/3 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy a makk alsó részén, a fityma alatt találhatóak.
2018. szept. 1. 11:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem a Sumetrolim szedése után volt ilyen piros pötty ott!
2018. szept. 1. 16:41
 3/3 szamo77db ***** válasza:
Fordulj orvoshoz. Nem akarok össze-vissza beszélni itt.
2018. szept. 2. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!