Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van itt olyan, aki már kigyógy...

Van itt olyan, aki már kigyógyult a körömgombából? Milyen gyógyszerekkel, vagy kezeléssel sikerült?

Figyelt kérdés
Már mindent kipróbáltam, gyógynövények, gyógyszerek, olajak, külföldről rendeltem valami ultra drága sprayt, egy vagyon elment már rá, és semmi, nagyon szomorú vagyok.
2018. aug. 31. 23:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnos honapokig tart.

Par kormomre canesten proval sikerult eltuntetni.

Most pedig Zane fungus stop folyadekkal folytatom, eleg jol alakul.

2018. szept. 1. 01:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem 7 körmömön volt gomba, és Femiflo 150 gyógyszerrel 6 hónap alatt teljesen eltünt. A reklámozott kenceficék semmit nem érnek, mert azon kívül, hogy méregdrágák, nem tüntetik el teljesen a gombát, mert csak a körmön levőt szüntetik meg. A gomba jelen van a szervezetünkben, nemcsak a körömágyban, így gyógyszer nélkül bármikor megjelenhetnek újra. A Femiflo 150 kb. 3100 forintba kerül, 4 db van a dobozban, azaz egyhavi, mert hetente egyet kell bevenni. A gyógyulás garantált.Többet itt olvashatsz: [link]
2018. szept. 5. 09:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahogy májad is garantált lesz...
2018. szept. 5. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Több fajta gomba van, nem csak az van amit emlitettel :)
2018. szept. 5. 13:34
 5/5 anonim válasza:

Egyszerűbben ajánlok, de csak azért, mert a gyógyszertári drágákkal nem jutottam előbbre, és mert ez a legkézenfekvőbb (ha belegondolunk):

minden este, a tisztálkodásom után, ecetes vattával jól körbetörülgettem a gombás körmeimet (ezek a nagylábujjamon és a mellette lévőn voltak). Igyekeztem a köröm alá is bejutni, amennyire csak tudtam (és kétszer nem használtam a vattát, eldobtam). A körülötte lévő bőrt és a mellette lévő ujjakat is áttöröltem. Szinte minden eset megtettem. Hosszadalmas, az igaz, nekem legalábbis egy tél kellett a gyógyuláshoz.

S mivel a nyári hónap után ősszel újra azt érzetem, hogy ismét fertőzött vagyok, megint elkezdtem, de már csak ritkábban.

Lehet, hogy ez a körömgomba alattomos, és csak meghúzódik valahol a szövetekben.

Miből lehet látni, érezni a meglétét? Eleinte szinte semmi jele, de egy idő után porlóssá válhat a körömanyag, vagy épp nagyon megvastagszik a köröm, vagy viszket a környéke, ha már sárgás a színe, akkor már nagyon előrehaladt fertőzésről van szó - szerintem

Nem vagyok orvos, csak megfigyelek és gondolkodom, (olykor...).

2018. okt. 22. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!