Van itt olyan, aki már kigyógyult a körömgombából? Milyen gyógyszerekkel, vagy kezeléssel sikerült?
Sajnos honapokig tart.
Par kormomre canesten proval sikerult eltuntetni.
Most pedig Zane fungus stop folyadekkal folytatom, eleg jol alakul.
Egyszerűbben ajánlok, de csak azért, mert a gyógyszertári drágákkal nem jutottam előbbre, és mert ez a legkézenfekvőbb (ha belegondolunk):
minden este, a tisztálkodásom után, ecetes vattával jól körbetörülgettem a gombás körmeimet (ezek a nagylábujjamon és a mellette lévőn voltak). Igyekeztem a köröm alá is bejutni, amennyire csak tudtam (és kétszer nem használtam a vattát, eldobtam). A körülötte lévő bőrt és a mellette lévő ujjakat is áttöröltem. Szinte minden eset megtettem. Hosszadalmas, az igaz, nekem legalábbis egy tél kellett a gyógyuláshoz.
S mivel a nyári hónap után ősszel újra azt érzetem, hogy ismét fertőzött vagyok, megint elkezdtem, de már csak ritkábban.
Lehet, hogy ez a körömgomba alattomos, és csak meghúzódik valahol a szövetekben.
Miből lehet látni, érezni a meglétét? Eleinte szinte semmi jele, de egy idő után porlóssá válhat a körömanyag, vagy épp nagyon megvastagszik a köröm, vagy viszket a környéke, ha már sárgás a színe, akkor már nagyon előrehaladt fertőzésről van szó - szerintem
Nem vagyok orvos, csak megfigyelek és gondolkodom, (olykor...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!