Szív remegés érzés, légszomj mitől lehet? (Háziorvosnál többször is voltam, mindig vervetere kuld, de az nem mutat semmi olyat ezáltal nem is foglalkozik ezzel)
Figyelt kérdés
Kb 1 éve kezdődött főleg nyugalmi állapotba kezdett légszomjam lenni majd egy 6-8honapja egy kis setalastol is és pár napja már állandóan akármit csinálok szinte fulladozok és mikor nagynehezen sikerül levegőt vennem mintha beremegne a szívem és néha megszedulok2018. aug. 29. 15:14
1/4 anonim válasza:
Menj kardiológiára, terheléses EKG-ra, ez nem vicc.
2/4 anonim válasza:
Az a "beremeg a szívem" az ritmuszavar lesz bizony. Kardiológiára menj sürgősen, maga a ritmuszavar, ha nem okoz más tünetet, nem súlyos állapot, viszont a légszomj, és a szédülés mint velejáró tünet, már bizony aggodalomra ad okot. Kardiológiára viszont beutaló kell, így a háziorvost kell addig "ütni", amíg nem ad. Vagy egy ilyen fulladásos rohamnál a sürgősségire bemenni, ott fogadnak, és tovább is utalnak, ha szükséges.
3/4 A kérdező kommentje:
Már voltam a surgossegin is!! Befektettek megfigyelesre majd másnap reggel kiadtak a papírom mondván keressem fel a házi orvosom ..
2018. aug. 29. 16:25
4/4 anonim válasza:
Én ugyan igy vagyok nekem még szúr is és magas a pulzusom mindennap. Megcsinaltak az ekg t a terhelest a sziviultrahangot. semmi bajom.kicsi szívzörej az emberek 40 szazalejanak van.valamint picikét az egyik ér nehezebben dolgozik a meleg miatt. de minden rendben. És ez okoz magas puluust es más rosz érzéseket. valamint a pánik betegség ami nalam szintén megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!