Ha nem vagyok gluten érzékeny, árthat valamilyen formában a gluten?
Figyelt kérdés
Akadályozhatja a fogyasomat például? Tk zablisztbol sutom magamnak a pizza tésztát, zsemlet, szinte mindent. Viszont mindig teszek hozza búza sikért is, ahogy a Szafi lisztekhez is, nekem egyszerűen nem lesz jo sikér nélkül. Viszont mindenhol azt latom, hogy mindenki gluten mentesen főz de kétlem, hogy ennyi gluten érzékeny ember lenne... Akkor miért hagyjak el ennyien? En még orulok is annak, hogy ennyi fehérje van benne. Másik pedig az élesztő, azt is használom es azt is sokan kerülik. Miért?2018. aug. 28. 19:18
1/2 anonim válasza:
Most az lett a divat. Nézz utána akár a jutubon.
2/2 A kérdező kommentje:
Oke, ezt en is tudom. De nekem, mint egészséges embernek (kivéve az inzulinrezisztenciát, de annak ehhez úgysincs koze) árthat e a gluten, en erre vagyok kivancsi. Google meg YouTube a barátom ezt is tudom, de ha mindenhol mást mondanak?
2018. aug. 28. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!