Mitől lehet az, hogy valaki vért hány, vér van a hányásában? 17/f
Van egy barátom, szintén 17 éves fiú.
Szombaton voltunk egy házibuliban, eléggé szétcsaptuk magunkat, másnap 3 kilométert sétáltunk haza, ő elég rosszul volt, sokszor hányt, volt hogy én fogtam a fejét közben.
Mint mondtam többször is hányt, és párszor láttam hogy véres a hányása. (kaja vagy sötét színű pia nem lehetett, sört és rengeteg házi pálinkát ittunk, előtte csak szombat reggel ettünk egy szendvicset)
Már többször is rákérdeztem, hogy mégis mi volt ez, miért hányt vért. Erre ő azt mondta már többször is megesett az elmúlt egy évben, főleg amikor sokat iszik, dr volt már hogy nagyon sokat köhögött és akkor is véreset köpött.
Az volt nekem a furcsa, hogy nem kevés vér volt benne, na meg volt már alvadt és rendes is.
Mondtam már neki hogy menjen orvoshoz, de erre mindig azt mondja hogy nem megy mert valami problémák vannak a betegbiztosításával, és minden kivizsgálást vagy műtétet ki kellene fizetnie, arra meg nincs pénzük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!