Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Volt már olyan, aki cukorbeteg...

Volt már olyan, aki cukorbeteg lett, diétázni kezdett és számottevően javultak az eredményei?

Figyelt kérdés
Az én eredményeim nagyon rosszak. Kíváncsi vagyok, hogy el lehet-e érni javulást, vagy pedig a továbbiakban élhetetlen életre leszek kárhoztatva.
2018. aug. 24. 12:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, el lehet érni javulást.

Pl. 160 grammos szénhidrát-diétával, vagy ha inzulinrezisztencia áll a háttérben, akkor gyógyszer is fog kelleni a diéta mellé.

Nekem volt ismerősöm, aki miután elkezdte, rögtön normál tartományba került a cukra.

2018. aug. 24. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Paleolit diétát is nagyon dícsérik.
2018. aug. 24. 12:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Tájékozódásképpen olvass olyan könyveket, melyeket orvosok írtak, cukorbetegeknek.

Dietetikust is felkereshetsz.

2018. aug. 24. 12:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Cukrot helyettesítsd édesítőszerekkel (tapasztald ki, melyik válik be számodra).
2018. aug. 24. 12:32
 5/6 anonim válasza:

Friss 2-es cukorbeteg vagyok, azt mondták a diabetológián ha odafigyelek (diéta, gyakori mérés, mozgás), akkor minden rendben lesz. El is határoztam magam, hogy ezt fogom tenni, remélem javulnak az eredményeim :)

21L

2018. szept. 21. 13:57
 6/6 anonim válasza:

Rengeteg prospektus, kifejezetten cukorbetegeknek diéta tanácsokat találni akár gyógyszertárakban, vagy a neten.

Jó egészséget és kitartást!

2018. szept. 21. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!