Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért remeg a derekam?

Miért remeg a derekam?

Figyelt kérdés
Ha például törökülésben ülök, és görnyedek majd kiegyenesítem a hátamat, mozgás közben hátul a derekam remegve mozog, nem sima mozgással. Kicsit megeröltető érzés is. 26 éves vagyok, azt hiszem mindig ilyen volt nekem, de most mintha súlyosabb lenne. Elkézpelhető, hogy mozgásszegény életmód, és ülőmunka miatt van ez? Edzenem kellene a testem azon tájékára? Attól enyhülhet vagy elmúlhat?
2018. aug. 23. 18:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Bizonyára eléggé megterheled a derekad tájékát, pont ahogy írtad is,az ülőmunkáddal. Ezen lehet segíteni természetesen, mozgasd meg rendesen,de csak fokozatosan,ne csapj egyből a lecsóba! Mindennap tornázz,és ha nem veszel észre semmilyen változást,tanácsolom,hogy fordulj orvoshoz ha befolyásolja a mindennapjaidat. Jobbulást!😊
2018. aug. 23. 19:25
 2/2 anonim ***** válasza:

A gerinc melletti izmok igen kötöttek tudnak lenni ha nem tornázunk, edzünk. Ebből lehet egy rossz mozdulat és becsípődés, rándulás.

Egy kis edzés reggel este és rendbe leszel.

2018. aug. 24. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!