Mitől lehet ez? Már 10 féle orvosnál voltunk + 2x magánba is de csak tippegletnek ezért kérném a segítségeteket, mert napról napra rosszabb
Figyelt kérdés
Kb fel éve viszketessel kezdődött az egész majd május vége fele elkezdett a kezem lábam beverezni a borom alatt. Hol brutálisan hol pedig csak alig látszodott. Ez a beverzes kb 1 hónapja elmúlt “csak” viszkettem. De az elmúlt 1 hétbe tejesen leromlott a lábfejem tiszta sebes apró illetve nagyobb pottyokbe és már kezd a bokamon is elterjedni. Valamint viszketesnel ahogy hozza erek a boromhoz mintha késsel vagnek bele olyan Veres sebes lesznek és már kezd a kezem is olyan lennni. Allergia gyógyszertol kezdve a kermekig mindent felírtak semmi se használt . Hiába kenem külön sebekre való kremekkel nem múlik el , meg sem latszodna ,hogy kicsit is múlna ..2018. aug. 22. 01:01
2/5 anonim válasza:
Egy teljes kivizsgálás nem ártana, ha még nem volt.
3/5 A kérdező kommentje:
Azt még nem.. teljes vérképet néztek és mivel ott nem találtak erre utaló jelet nem is nézték...
2018. aug. 22. 12:06
4/5 anonim válasza:
Süllyedés? CRP? Immunológus szakorvos látott már. Én vasculitisre tippelek.
5/5 A kérdező kommentje:
Egyik orvos se hajlandó komolyabban megvizsgálni .. sajnos azt pedig nem tehetem meg, hogy minden egyes orvoshoz elmenjek magánba
2018. aug. 23. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!