Ha a beleimmel, vagy székeléssel van problémám a belgyógyászaton belül hova kell menni?
Figyelt kérdés
Hétfő/kedd ment nagyon a hasam, azóta szerda csüt. pént. szombat nem volt székletem, nem fájt semmim, de ma volt egy kis inger, egy pici adag jött is de az piros volt.. Nem élénk világos piros, de nem is sötét, olyan színű mint ez: [link] Félek, és nem volt ma sem több székletem. Hasam még mindig nem fáj de nagyon sok rossz dolgot olvastam hogy mi lehet a baj. Holnap ez lenne az első utam.2018. aug. 12. 16:50
11/13 anonim válasza:
Még az is lehet, hogy valamilyen étel, vagy gyógyszer színezte meg a székletedet.
12/13 A kérdező kommentje:
Kedves 20:19 ez a webbeteg.hu :) Leírtam a kérdést, és rá 3 percre vasárnap délután jött is válasz :) 507Ft SMS
2018. aug. 12. 21:24
13/13 A kérdező kommentje:
20:48 Nem tudom, mert gyógyszerből csak a normafloret szedem múlthét óta, és egyszer vettem be a hasmenéskor cralexet, azóta semmi gyógyszer. Ma ettem Hagymás rostélyost fokhagymás öntettel, de az sem piros.
2018. aug. 12. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!