Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Aranyer lehet? Segitseg!

Aranyer lehet? Segitseg!

Figyelt kérdés
Reggel nehezebben sikerult szekelnem miutan kitoroltem magam elenk piros ver volt a wc papiron...azota egyszer mar voltam wcn bar akkor mar lazabb volt a szeklet de kitorlesnel az is szinten veres volt.Nem reg elmentem pisilni es egy keves elenk piros ver folyt ki a vegbelbol keves tehat nem nagy mennyisegu.Azota is voltam pisilni azota nem folyt...Ra erek hetfon elmenni orvoshoz addig talan nem lesz baj.Ha valakinek van ehhez hasonlo vagy volt ilyen problemaja kerem irjon.
2018. aug. 11. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Szóval elmentél pisilni, de akaratlanul vér folyt ki a fenekedből?
2018. aug. 11. 15:18
 2/4 anonim válasza:
Igen lehetséges hogy aranyér. Ha sötét színű a ver akkor azonnal orvoshoz kell menni. Igyál sok folyadékot és egyel sok rostosat hogy ne legyen ilyen kemény a szekleted
2018. aug. 11. 15:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen egy keves minimalis.Azota ha megtorlom sem latszik mar a wc papiron
2018. aug. 11. 15:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Élénk piros volt a vér nem sötét.
2018. aug. 11. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!