Te mennyit vagy beteg egy évben?
Kicsi gyerekekkel vagyok itthon. Évek óta nem vagyok beteg. Fogorvoshoz jarok sokat, mert állkapocs problémám van.
36N
A tizensok éves betegségmentes időszakomat rontotta el múlt télen egy pár napos torokfájás. Szerencsére más tünet nem volt.
Plusz néha van idegbecsípődésem, ami pár napig tart, de simán kimarad sok-sok év két alkalom között. Az elmúlt 20 évben volt vagy 3-4-szer.
Különben egészséges vagyok, családi vonás, gyerekként sem voltam beteg (fiatal felnőttként elkaptam a varicellát, aminek most hirtelen nem tudtam megtalálni a magyar nevét. az poénos volt, semmi bajom nem volt, csak a pöttyök s fertőző is. igen jól éreztem magam és még suliba se kellett mennem).
A jövőben sem tervezek betegséget, az én genetikámmal s megfelelő életmóddal azért elvárható a hosszú, nem beteges élet, azt hiszem. Kell is, met nem 80-100 évre tervezek, annál azért többre.
42/N
Évente 1x a téli időszakban.
De az olyankor lever a lábamról 1-2 hétre.
Kb 0,1. Vagyis 10 évente kb 1.
47F
Nyolc éves korom óta egyszer sem voltam beteg.
Azelőtt is legfeljebb évente egyszer volt csak egy kis hőemelkedésem, ami egy-két napig tartott.
Egyszer volt egy tüdőgyulladásom, az is elmúlt három nap alatt.
Engem sosem viselt meg testileg semmi, csakis lelkileg.
Egyébként napi 15 kilométert futok.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!