Mi lehet ez? Nektek volt már hasonló?
Figyelt kérdés
Már 2 hete nagyon beteg vagyok. 9 napig folyamatosan lázas voltam és semmi nem vitte le. Orvosnál az elmúlt hetekben már legalább 5-ször voltam. Mindig azt mondta,hogy vírus. Elküldött laborvizsgálatra,az eredményeket látva ismét azt mondta hogy vírus. Elmentem hétvégén az ügyeletre ott azt mondták tüdőgyulladásom van és menjek el mellkasi röntgenre. De a röntgen nem mutatott semmit. Kaptam antibiotikumot,ami segít is, végre nincs lázam és jobban is érzem magam,de még mindig nem az igazi és még most is van hogy csak úgy felszökik a lázam egy algopyrin után. A tüneteim egyébként: láz, fejfájás, torokfájás, izomfájdalom, gyengeség, köhögés, étvágytalanság. Egyébként valószínűleg Romániában szedtem össze,de fogalmam sincs mi ez. Valakinek volt már hasonlóval dolga?2018. júl. 31. 15:30
1/2 anonim válasza:
Ha az antibiotikum hat, akkor vagy eleve bakteriális fertőzés, vagy volt egy alap vírusfertőzésed, ami legyengítette az immunrendszeredet és erre felülfertőződtél valami baktériummal.
Nekem mononukleózis volt hasonló, de csak hasonló.
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem is mononukleózis volt. Kiütéses is lettem az antibiotikumkúra 8. napján. Kemény betegség volt az tuti
2020. márc. 22. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!