AIDS-es lennék? Bővebben lent
A makkom alatt (amikor felhúzom a bőrt) van pár pici pont, és nem tudom, hogy ez mi vagy mitől lehet. Még nem volt szexuális kapcsolatom. A HIV fertőzés ugye vérben is kimutatható, és ha megyek vérvételre (csak egy sima átlagos vérvételre) és utána megkapom a papírokat akkor szólnának, hogyha valami nincsen rendben, nem? (Mert eddig nem volt semmi és szinte minden évben megyek vérvételre)
(Csak a pici pontok miatt gondolom ezt) A válaszokat előre is köszönöm! :)
17f
1. Szexuális kapcsolat nélkül kicsi az esély, hacsak nem használtál közös tűt kábszeressel. Gondolom utána olvastál hogyan terjed a HIV vírus.
2. Normál labor háziorvosnál nem néz a HIV fertőzöttséget, külön HIV szűrésre kell menned ha erre vagy kíváncsi. Erről is sok mindent találsz a neten!
3. Menj el a makkoddal bőrgyógyászhoz, vagy urológushoz, és mutasd meg nekik ha valami nem stimmel. Jobbulást kívánok!
Kíváncsi lennék, miért pont a HIV-fertőzés jutott eszedbe, ha még szexuális kapcsolatod se volt. Ha egy kicsit is utánaolvastál, akkor tudod, hogy AIDS-es biztosan nem vagy, hiszen az a HIV-fertőzés végstádiuma és nem pici pontokban nyilvánul meg. A HIV fertőzés kezdete sem pici pontokkal jelentkezik.
Egy egyszerű vérvételen egyébként nem néznek HIV fertőzésre utaló markereket.
Teljesen valószínűtlen, hogy HIV fertőzött lennél a leírásod alapján
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz! :) Szóval a válaszok alapján egy sima vérvétel után nem is nézik ez alapján a vért...
1.válaszoló) Akkor inkább az urulógus a jó választás nem?
2.válaszoló) Azért mert bioszon egyszer volt ilyen óra, amely ezekről a dolgokról szólt és mivel ez ilyen helyen van azért írtam ki ebben a formában a kérdést.
3.válaszoló) Nem hinném, hogy kiütés lenne, mert egy ideje ott van.
DE! Találtam egy ilyen weboldalt ( [link]
És, hogy itt vannak ilyen szűrések. Szerintetek nem lenne jobb először ide menni? És aztán bőrgyógyászhoz?
Kedves kérdező, persze, elmehetsz anonim (vagy nem anonim) ingyenes HIV-szűrésre, az eredménytől megnyugodhatsz. Több helyen van ilyen szűrés, ÁNTSZ-ekben mindenütt van ingyenes vizsgálat.
De én még mindig nem értem, hogy néhány piros ponttól miért a HIV-fertőzés jutott az eszedbe, nekem valószínűtlennek tűnik, hogy biosz órán olyan elhangzott volna, hogy a HIV fertőzésnek ez tünete lenne.
Intravénásan kábítószerezel esetleg? Vagy miért gondolod, hogy ez HIV-fertőzés, ha se a tünet, se az terjedési mód nem illik az esetedre? Ne vedd rossz néven az érdeklődést, csak segíteni szeretnék.
Ne haragudj, de fogyatékos vagy? Ketten leírtuk, hogy nem nagy az esélye a HIV fertőzésnek ha nem éltél nemi életet, és nem szurkáltad magad fertőzött tűkkel.
De tudod mit? Menj el egy HIV szűrésre, az soha nem árt :)
Egy mezei fertőzésed lehet, urológus segít. HIV-ed BIZTOS nincs.
Egy sima vérvételen nem tesztelnek HIV-re egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!