Napok óta tartó viszketésre gyógyír?
Figyelt kérdés
Nem, nem intim tájékon... A vádlim viszket. Kicsit leégett, de folyamatosan kentem aloe vera géllel, testápolóval. Nem látni semmit rajta, kiütés vagy ilyesmi, de ma farmert húztam és azt nem bírom ki... Vakarnám egész nap. Valami hűsítő, nyugtató krém létezik erre?2018. júl. 24. 21:13
1/4 A kérdező kommentje:
*azt hittem, hogy nem bírom ki
2018. júl. 24. 21:14
2/4 Ypszilon1980 válasza:
Létezik, pl. tömjén, levendula, cédrusfa olaj.
3/4 Ypszilon1980 válasza:
de ez inkább valami allergia, vag, dermatitis.
4/4 A kérdező kommentje:
Bio levendula olaj van itthon, kipróbálom. Hát nem tudom, tényleg nagyon nincs rajta ragya vagy seb, semmi, de ott eléggé leégtem, mikor úszkáltam/lebegtem a vízen. Azért ha nem múlik záros időn belül, asszem dokihoz megyek
2018. júl. 25. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!