Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van okom aggódni?

Van okom aggódni?

Figyelt kérdés
Jobb oldalt a fejemnél éreztem fejfajas 3 napig és szédültem . Most pedig nyom a jobb szemem és szédülok . Lehet ez agydaganat ? Mert nagyon felek azok után amit olvastam a neten a tünetekrol

2018. júl. 21. 17:40
 1/4 Micur34 válasza:

Lehet időjárás, légnyomásváltozás. Mérd meg a vérnyomásod. Ha nem múik orvos. Ne olvass neten semmit, mert a végén oda lyukadsz ki hogy köszvényed lett, meg autoimmun és mittudomén még mit találsz. csak idegeled magad

Menj el orvoshoz, inkább tudd meg mi a bajod, mert ha komoly akkor megműteni magad úgyse tudod.

2018. júl. 21. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel valami (talán herpesz-típusú) vírusfertőzés, ami az idegek mentén halad, lehetséges, hogy hát- és derékfájás is követi.
2018. júl. 21. 18:21
 3/4 anonim válasza:
Az internet az még a korpásodást is a rákra vezeti vissza...de azért nem árt kivizsgáltatni magad :)
2018. júl. 23. 13:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen ez tuti agydaganat és a legjobb ha kivágod mielőbb otthon egy konyhakéssel. Könyörgöm ha ennyire félsz miért nem egy orvost kérdezel???? Szerinted itt ki tudja megmondani miért fáj a fejed? Menj el a panaszaiddal orvoshoz.
2018. júl. 23. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!