Fejfájás, szédülés, aluszékonyság?
Régebben nagyon fejfájós voltam, de az utóbbi években enyhült, már nem kellett legalább heti egyszer ezzel szenvednem. Viszont pár héttel ezelőtt visszatért, szinte folyton fáj a fejem, sokszor ezzel kelek, a nap folyamán pedig hol erősebben érzem, hol gyengébben. A féloldalitól a homlok tájékin át a lüktető fájdalomig minden elő szokott fordulni, de a leggyakoribb a tarkó tájékó nyomó érzés.
Ehhez egy enyhe folyamatos hányinger és émelygés is társul. Ebből pedig az étvágytalanság következik, próbálok enni de elég rossz a közérzetem, a hányinger miatt nem esik jól, emiatt az utóbbi hetekben már 4 kilót fogytam.
Az aluszékonyság pedig fenn áll már egy pár hónapja, szinte mindig álmos és gyenge vagyok, kipróbáltam hogy csak 7-8 órákat alszok, azt is hogy 9-10-et,de egyik sem segít.
Voltam vele még az elején háziorvosnál, annyit mondott hogy szedjek vitaminokat és igyak több folyadékot, szerinte nincs komoly bajom. De a helyzet nem javul és ez egyre jobban zavar. Érdemes kivizsgálásra menni ezzel? Mire utalhatnak a tünetek, tényleg csak vitaminhiány?
A vérnyomásom állandóan alacsony, a pulzusom pedig elég magas szokott lenni.
Rendben, köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!