Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fejfájás, szédülés, aluszékony...

Fejfájás, szédülés, aluszékonyság?

Figyelt kérdés

Régebben nagyon fejfájós voltam, de az utóbbi években enyhült, már nem kellett legalább heti egyszer ezzel szenvednem. Viszont pár héttel ezelőtt visszatért, szinte folyton fáj a fejem, sokszor ezzel kelek, a nap folyamán pedig hol erősebben érzem, hol gyengébben. A féloldalitól a homlok tájékin át a lüktető fájdalomig minden elő szokott fordulni, de a leggyakoribb a tarkó tájékó nyomó érzés.

Ehhez egy enyhe folyamatos hányinger és émelygés is társul. Ebből pedig az étvágytalanság következik, próbálok enni de elég rossz a közérzetem, a hányinger miatt nem esik jól, emiatt az utóbbi hetekben már 4 kilót fogytam.

Az aluszékonyság pedig fenn áll már egy pár hónapja, szinte mindig álmos és gyenge vagyok, kipróbáltam hogy csak 7-8 órákat alszok, azt is hogy 9-10-et,de egyik sem segít.

Voltam vele még az elején háziorvosnál, annyit mondott hogy szedjek vitaminokat és igyak több folyadékot, szerinte nincs komoly bajom. De a helyzet nem javul és ez egyre jobban zavar. Érdemes kivizsgálásra menni ezzel? Mire utalhatnak a tünetek, tényleg csak vitaminhiány?

2018. júl. 17. 14:05
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy erősen frontérzékeny vagyok, lehet hogy ez viseli meg a szervezetemet, ti tapasztaltok hasonló tüneteket?
2018. júl. 17. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Vérnyomásod mennyi szokott lenni? Szerintem érdemes lenne elmenni egy teljes laborbizsgálatra, akár vérszegényég is okozhatja ezeket a tüneteket. Ezen kívül a vérnyomás, a vércukor amiket érdemes lenne ellenőrizni, Ha ezek mind negatívak, lehet a háziorvos helyett, egy neurológiai szakrendelésre kellene időpontot kérned. Főként a hányinger, hányás és a hirtelen fogyás miatt.
2018. júl. 17. 15:36
 3/4 A kérdező kommentje:

A vérnyomásom állandóan alacsony, a pulzusom pedig elég magas szokott lenni.

Rendben, köszönöm a választ!

2018. júl. 17. 23:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Kiderült mi volt a baj?
2021. nov. 10. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!