Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 16 éves vagyok 162 centi 73...

16 éves vagyok 162 centi 73 kiló és meg nincs spermam és meg nem nőtt meg a peniszem, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy mi lehet az oka? A súlyom? Talán betegség? Vagy csak későn érő vágyok?
2018. júl. 17. 02:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szőrösödéssel hogy állsz? Hangod valtozik?
2018. júl. 17. 02:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem mélyült a hangom. A kezemen a lábamon is meg szőke piheszőr van, meg van 4 darab tej fogam is és egy kicsit elkezdett mostanság odalent szorosodni de meg csak pár szál van
2018. júl. 17. 02:20
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Későn érő lehetsz, bár a biztonság kedvéért nem ártana felkeresni egy endokrinológust szerintem.
2018. júl. 17. 02:28
 4/14 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne kivizsgáltatni, hogy nincsenek-e hormonális problémáid.
2018. júl. 17. 02:42
 5/14 A kérdező kommentje:
Hogy értve hogy hormonális probléma?
2018. júl. 17. 02:57
 6/14 anonymousreview60 ***** válasza:

Lehet, hogy a fejlődést irányító hormonok zavara áll fenn. Pl. a szervezeted nem termel elegendő tesztoszteront vagy nem kellően érzékeny rá. Jó időben vagy ahhoz, hogy ezt kivizsgáltasd.

Ha ennyi idősen még 4 db tejfogad van, akkor inkább tűnsz későn érőnek (említetted, hogy nem mutálsz még, azt nem írtad, volt-e már éjszakai magömlésed), mint fejlődési zavarosnak.

Kérd ki az orvosod véleményét, illetve kérj tőle endokrinológiai kivizsgálást a nyugalmad érdekében!

Addig is: Kolléganőm fèrje kb. 7-8. osztályban évzáráskor az utolsó volt a tornasorban, szeptemberben már az első. A fejlődés időnként késleltetett, de robbanásszerű.

2018. júl. 17. 04:16
 7/14 anonymousreview60 ***** válasza:

Ja, bocs, látom, írtad, hogy nem volt még éjszakai magömlésed.

[link] ez alapján nem vagy lemaradva.

A tesztoszteron koleszterinből lesz. Kerüld a koleszterinmentes diétát!

2018. júl. 17. 04:22
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
azért is késhet mert kövér vagy igen. az mindennek odatesz és minden szrságot képes okozni. mozgásra nem gondoltál?? amúgy meg én is kivizsgáltatnám a hormonjaidat.. az sose árt
2018. júl. 17. 08:10
 9/14 A kérdező kommentje:
Ez igaz hogy dagadt vagyok. És akkor ez miatt soha nem is lessz vagy csak el kell járnom futni és leadni a felesleget és akkor lessz?
2018. júl. 17. 09:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy emiatt, de a tulsuly neha hormonalis problemak miatt van, viszon nem biztos, hogy ez all nalad a kepben. Mindenkepp kezdj el dietazni es mozogni!
2018. júl. 17. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!