Hogy történik az aranyér vizsgálat?
Figyelt kérdés
A háziorvosom kérdezte megnézhetné-e,tiltakoztam,meg meg is volt a menstruációm.Kiírt labor vizsgálatokra abban maradtunk,ha meglesznek az eredmények visszamegyek és akkor megnézi az aranyeret is.Ugy mondta a doktornő megkellene nézze arról van-e szó.Nekem ez nagyon kellemetlen,legszivesebben megint lebeszélném róla.Mit csinálnak ilyenkor? Simán csak megnézi vagy ki is tapintja?A szimptómák közül borsó nagyságú dudort érzek ami nem kemény inkább duzzadt.2018. júl. 11. 16:14
1/9 anonim válasza:
Nekem sebészeten nézték meg, gumikesztyűs ujjal benyúlt és körbekotort a fenekemben, háziorvos lehet csak ránéz, hogy valóban aranyér-e.
2/9 A kérdező kommentje:
Fekvő pozicióban vizsgálnak?Hogy történik ha megnézi?Látszik az csak úgy szabad szemmel? Attól tartok meg is tapintja.Nagyon motivált alapos,ambiciózus doktornő.
2018. júl. 11. 16:42
3/9 anonim válasza:
Oldalt fekve nézték, de háziorvos nem tudom hogy nézi, lehet lehajolva is látja. Ha nem akarod, hogy ő nézze meg, akkor menj el sebészetre, úgyis oda tartozik az aranyér és ha visszamész hozzá, akkor viszed az orvosi leletet és már nem kell megnézzen.
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor már inkább a háziorvosom mint másik orvos.
2018. júl. 11. 16:52
5/9 anonim válasza:
Ha külső aranyér, akkor csak megnézi és látja.
6/9 anonim válasza:
"Fekvő pozicióban vizsgálnak?"
Nekem térdelve pucsítanom kellett az ágyon, széttárta a farpofámat majd belenyúlt. Amúgy igen az aranyér látható szabad szemmel is ha kinn van
7/9 A kérdező kommentje:
Külső,de nem lóg ki, a végbél nyilásnál érzek egy kis bogyót.Csak nem tudom milyen poziciót kell felvennem,hogy ő azt lássa.Nagyon kínosnak érzem az egészet :-)
2018. júl. 11. 17:01
8/9 anonim válasza:
Nekem oldalt kellett feküdnöm, felhúzott lábakkal. Ha kicsit beljebb van, akkor szét kell húzza a farpofákat.
9/9 A kérdező kommentje:
Remélem nem fogom elröhögni magam zavaromban :-) ma is elnevettük magunkat mind a ketten mikor megkérdezte én meg elkezdtem szabadkozni.Azt mondta ha orvosság fog rá kelleni rá előbb megekell,hogy nézze tényleg aranyér-e.
2018. júl. 11. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!