Van itt valaki, aki ért a bélben lévő parazitákhoz és felismerné őket?
A mikroszkópommal készítettem fotókat, ha van itt hozzáértő, akkor feltöltöm.
Előre is köszönöm!
Voltam orvosnál 1 évvel ezelőtt, de a kolonoszkópiát visszautasítottam, de azt mondta, hogy lehetséges, hogy allergia azt pedig csak magánrendelésen lehet.
A magánrendelésekre nincs pénzem, elképesztő áraik vannak.
Az étrendem miatt valószínű, hogy hisztamin probléma, de elképzelhető, hogy láttam parazitaféléket a mikroszkópommal, még az ostora is látszódik és rengeteg cystát.
Most fogok majd teszteket venni, az első a Helicobacter pryoli lesz, ha ez negatív, akkor Giardia Lamblia, Candida, -bár a vízbeköpős reggeli Candida teszt az pozitív lett, és a nehezen múló lábkörömgomba is jelzi a bajt.
szia, neten rá tud keresni vannak fent képek.
körömgombara meg jó a lézeres kezelés. ha helicobactered lenne, éreznéd a gyomroddal h gond van. anyam nak is volt ő is rosszul volt, meg nekem is volt. és annak vannak tünetei.ahhoz orvos kell olyan rosszul van az ember.
Szia!
Már 1 évvel ezelőtt rákerestem viszont így nehéz, mert lehetnek ételdarabok is akár és nem is annyira jó a mikroszkópom.
Viszont 2 parazitaféle nagyon hasonlít a Giardia lambliára és egy másik fajtára vagy az is giardia csak az oldalról látszik.
A Helicobacter teszten már túl vagyok, az negatív lett. A Giardiat azt hamarosan.
Az ételekkel is összefüggésben van, mert sikerült eléggé pontosítanom, hogy a magas szalicilát tartalmúak okoznak gondot. Tegnap sajnos csupa olyat ettem amikben magas volt, bár a konzerv halnak a hisztamin tartalma is magas. Ma reggel 2 pohár ásványvíz után hasmenésem lett, talán a vízben is lehetett élősködő vagy irritált volt a bél eléggé a tegnapi kaja miatt, aztán nem tudta feldolgozni.
A körömgombát már egyszer sikerült ecettel eltüntetnem, de visszajött. Ez is utalhat egy csomó betegségre.
Azért köszi a választ, nyomok egy zöld kezet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!