Írtak fel antibiotikumot és hormont. Ha két órát kihagyok a két gyógyszer szedése között, úgy kijönnek egymással?
Nem tudom elérni az orvost és elfelejtettem, hogy mondta.
Nem vagyok teszetosza, és tudtommal ez az oldal is azért van, hogy kérdezzenek. Ha nem tudsz válaszolni a kérdésre, feleslegesen koptattad az ujjaidat.
3. Feleslegesen KOPTATTAD az újaidat, hisz mi vagyunk az ostobák a realitásunk miatt, h gyógyszerekkel nem játszunk és nem egy fórumról próbáljuk kikísérletezni a szedést... Elnézést kérünk Kérdező!
Amúgy itt nem a kérdésekkel van a baj, hisz igen, ezért van az oldal. De amikor olyan abszurd dolgokat kérdez valaki, amire egyértelmű orvos tudja a választ és nem játék, akkor nem értem, h az emberek hová teszik az eszüket és csak ennyit ér nekik a dolog, h ha 5 anonim ember azt mondja, h X módon kell, akkor meg is fogadják vaktában.
További szép napot és elnézést a betűk koptatásáért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!