4 éve fogászaton rosszul lettem érzéstelenítő injekció után, egy pillanatra elájultam. Sajnos voltam olyan buta, hogy a rendelő melletti mosdót választottam folyadékhoz jutás céljából. Van esélye fertőzés elkapásának? Többi lent
Van -e esély a mosdóban fertőzést elkapni?!
Leírok egy példát: Én és még vagy 25 ember, pont előtted voltam bent a mosdóba és megnyitottam a csapot azzal a kezemmel amivel bent a WC-n a seggemet és a puncimat töröltem.
Majd jöttél te, és megfogtad azt a csapot, amit előtted én is megfogtam, és megnyitottad azt, majd a kezedből ittál vizet ! Szerinted elkaphattál valami fertőzést ?
Segítek egy picit,nekem nincs semmilyen nemi betegségem és semmilyen fertőző betegségem sem ! De! az előttem mosdót használó 25 emberrel mi a helyzet azt sajnos nem tudom, ezért járj utána és nagy eséllyel megtudhatod , hogy mekkora esélye volt a 4 évvel ezelőtti fertőzésnek.
Van rá esély, hogy elkaptál valamit, igen.
De most már nem fogsz belehalni, ha eddig nem haltál bele, nyugi. :) Sőt, mostanra már régesrég kigyógyultál belőle. Sőt, egy csomó másik fertőzésen is túl vagy már.
Menjél szépen aludni. Előtte meg olvasgasd a bioszkönyvedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!