SOS vakbélgyulladásom lehet?
Szívesen elbeszélgetnék a szüleiddel, és mesélnék nekik néhány példát. Egyébként jut eszembe, fiú vagy, vagy lány?
Én nő vagyok, írtam már (nem tudom hányadiknak)hogy én is jobban lettem mikor kórházba kerültem, még is végül megműtöttek. Egyszer egy olyan is történt velem még jóval korábban, hogy szintén a jobb oldalam kezdett szúrni. A szüleim szerencsére komolyan vették, és bevittek a kórházba. Először vakbélgyulladást gyanítottak, de akkor megjelent egy nőgyógyász az ügyeleten, és közölte, hogy azért ő is megnézne. És milyen jól tette, ugyanis végül méhen kívüli terhességem volt, és ha akkor nem kerülök be, és nem műtenek meg, meghaltam volna belsővérzésben. És képzeld el, voltam olyan jól még "halálom" előtt pár órával, hogy hajat mostam. Utána annyira hirtelen lettem rosszabbul, hogy vizes hajjal vittek a műtőbe. Szóval csókoltatom a szüleidet, ha fiú vagy, ha lány, mert meglepő dolgokat produkál az élet.
nem rossz szándékból, vagy nemtörődömségből nem akarnak elvinni, megértem őket, hogy ne diagnosztizáljuk magunkat, és ne gondoljunk a legrosszabbra és szaladgáljunk orvosokhoz. de azért jó lenne tényleg a végére járni. de végülis sikerül megkérnem őket, hogy menjünk el ultrahangra, úgyhogy holnap megyünk is, remélem addig nem romlik a helyzet..
lány vagyok egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!