Hogyan érezzem az ízeket, és az illatokat?
Véleményem szerint ha ennyi próbákozásod sikertelen.
Akkor miért nem keresed fel a háziorvosodat?
A másik gonollatom hogy valamilyen agyi betegség lehet, régebbi súlyosabb betegség későbbi szövődménye is lehet.
Mindenféleképpen kivizsgálásra kell hogy menj.
Szép napot remélem segíthettem.
Igazából egy sima nátha szerű betegséggel nem szoktam orvoshoz fordulni, legfeljebb akkor, ha komolyabban lázas is vagyok. Most csak két napig volt lázam, igaz, az ágyból sem bírtam kimászni, pénteken lettem kicsivel jobban, de nem volt időm orvoshoz menni. Nem gondoltam, hogy két érzékemet is így taccsra vágja a betegség több napra.
Ma reggelre egy alapos orrfújás után (elnézést a gusztustalanságért), végre minimálisan éreztem a reggeli kávém, és a gondosan kiszámolt 12 szem mogyoró ízét. :)
De az orvoshoz hétfőn mindenképpen ellátogatok, mert valaki azt írta nekem privátban, hogy szerinte ez nem nátha lehet nálam, hanem ha ennyire makacs tüneteim vannak, akkor inkább nyári influenza.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!