Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan érezzem az ízeket, és...

Hogyan érezzem az ízeket, és az illatokat?

Figyelt kérdés
Hétfő óta beteg vagyok, illatokat, ízeket szerda óta nem érzem. Máskor ez egy, max 2 nap szokott lenni, szóval most már rohadtul idegesít. Orrcseppet folyamatosan használok, emellett gőzöltem kamillás főzettel, amibe borsmenta illóolajat is csepegtettem. Még a szemem is könnyezett, olyan erős volt, de még mindig nem érzek semmit.
2018. jún. 30. 18:03
 1/3 anonim válasza:
54%

Véleményem szerint ha ennyi próbákozásod sikertelen.

Akkor miért nem keresed fel a háziorvosodat?

A másik gonollatom hogy valamilyen agyi betegség lehet, régebbi súlyosabb betegség későbbi szövődménye is lehet.

Mindenféleképpen kivizsgálásra kell hogy menj.

Szép napot remélem segíthettem.

2018. júl. 1. 03:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy erős nátha után én napokig nem éreztem ízeket és több, mint egy hétig szagokat sem, de visszajött a szaglásom és az ízérzékelésem is. Ha meggyógyulsz, akkor valószínű neked is visszajönnek ezek az érzékelések, ha mégsem, akkor menj orr-fül-gégészetre.
2018. júl. 1. 07:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Igazából egy sima nátha szerű betegséggel nem szoktam orvoshoz fordulni, legfeljebb akkor, ha komolyabban lázas is vagyok. Most csak két napig volt lázam, igaz, az ágyból sem bírtam kimászni, pénteken lettem kicsivel jobban, de nem volt időm orvoshoz menni. Nem gondoltam, hogy két érzékemet is így taccsra vágja a betegség több napra.

Ma reggelre egy alapos orrfújás után (elnézést a gusztustalanságért), végre minimálisan éreztem a reggeli kávém, és a gondosan kiszámolt 12 szem mogyoró ízét. :)

De az orvoshoz hétfőn mindenképpen ellátogatok, mert valaki azt írta nekem privátban, hogy szerinte ez nem nátha lehet nálam, hanem ha ennyire makacs tüneteim vannak, akkor inkább nyári influenza.

Köszönöm a válaszokat! :)

2018. júl. 1. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!