Mellkasi fájdalom, meg nem is. Nagy a baj?
Figyelt kérdés
Tegnap este kezdődött, hajnal fele. Bal oldalt egy nem is tudom megfogalmazni milyen érzés jelent meg a mellkasomban. Nem mondanám fájdalomnak, hanem csak érzem, mintha lenne ott valami. Időnként érzem, mintha a hideg terjedne el azon a környéken, mint amikor hideget iszok, csak ez nem a nyelőcsövemnél. Aztán időnként meg-megfájdult, inkább belégzéskor bizonyos pózokban: a jobb oldalamon és háton fekve. A bal oldalamra fordulva, ülve semmi fájdalom. Valahogy elaludtam, de reggel, ébredés után is jelen van ez az érzés a fájdalom nélkül. Mi lehet ez?
Beutaló nélkül úgy tudom nem mehetek el, a háziorvosom pedig 140 kilométerre van jelenleg. Mit tehetek?
2018. jún. 24. 12:04
1/1 anonim válasza:
Ha csak bizonyos pózokban fáj, akkor mozgásszervi gondra tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!