Ezzel a fájdalommal borzasztó élnem, kinek volt hasonló fájdalma, és hogyan gyógyult meg? Lentebb leírom.
Figyelt kérdés
Körülbelül 3-4 hete fáj a derekam bal oldalt. Tegnapelőtt, 22-én kipróbáltam ezeket a gyakorlatokat, sajnos nem használt, a bal lábam viszont elkezdett zsibbadni. Olyan szinten fáj a derekam, hogy felkerestem egy reumatológust, aki szteroid injekciókat adott, eddig 4-et, de semmit nem javul. Járás közben fáj nagyon, de van, hogy éjszaka felébredek a fájdalomra. Az előre hajlás, akár a földig is, nem okoz fájdalmat, de ha felegyenesedek, és mint írtam, a járás, az borzasztó.2018. jún. 24. 09:14
11/12 anonim válasza:
Továbbra is jól szórakozok.
Miért azok adják a tanácsot, akik nem tudnak meggyógyulni belőle?
Kettlebell ezés? Tehát te évekig csináltad és szerinted az segített, hogy gömb alakú, mert a sima súlyzó nem jó neked.
Szerintem helyes testtartással értelmesen edzeni elég, hogy meggyógyulj, de a kettlebell ezés egy divat dolog ...
12/12 anonim válasza:
13
Hagyjuk ezt a "szerinted" dolgot. Közel 10 éve csinálom, folyamatosan, és gyógyultnak vagyok nyilvánítva, orvosi papírokkal.
Úgyhogy hagyjuk a kekeckedést, te nem segítesz a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!