Mi a leghatékonyabb, leggyorsabb gyógymód a mandulagyulladásra?
Figyelt kérdés
2 napja garatmandula gyulladásom van. Voltam orvosnál, antibiotikumot írt fel, mellette még C-vitamint szedek és sós vízzel gargalizálok.2 nap múlva lesz a szóbeli érettségim, viszont ha nem kezd el gyógyulni esélytelen hogy alkalmas legyek a vizsgára. Nincs valami egyéb gyógymód, hogy 2 nap múlva már képes legyek beszélni? /18L2018. jún. 23. 19:47
1/7 anonim válasza:
Ezeket folytasd, emelle szopogass Strepsilst (kéket) es gargalizalj Corsodyllal ezek fertotlenitenek es zsibbasztanak. Ne egyel es ne igyal rajuk, egy nap tobbszor is lehet, de lefekves elott mindenkepp.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönööm :) :)
2018. jún. 23. 19:57
4/7 anonim válasza:
Két nap múlva képes leszel beszélni, az antibiotikum addigra helyrehoz. Ha mégse, akkor lehet kérni, hogy tegyenek át keddre.
5/7 anonim válasza:
Fül-orr-gégészeti szakrendelésre menj el, leecsetelik, az sokat segít.
Kellemetlen de hasznos, nekem bejött.
6/7 anonim válasza:
Rendbejótt a torkod,manduláid?Ha nem,menj el a fül-orr-gégészetre,minél előbb.
A torokecsetelés nálam is mindig bevált,hasznos dolog.Sajnos elég kellemetlen mikor bekenik a garatot.Csak 3-4 mp,öklendezel egy nagyot és már meg is van,de hatásos.Nekem mindig ezt csinálják,ha be van gyulladva a torkom.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendbe jött, tudok is beszélni , köszönöm a sok hasznos tanácsot :D
2018. jún. 26. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!