Szerintetek nagyon gáz ha 16 évesen bekakiltam?
Mivel beteg vagy és otthon történt, egyáltalán nem ciki, bárkivel előfordulhat.
Ráadásul mivel így jártál, max. a családod (anyu, apu, tesó tud(hat) róla), biztos, hogy nem írtam volna ki erről kérdést.
Senki másra nem tartozik. Amúgy jobbulást!
Fúh, nem gáz abszolút csak rossz érzés...
Nos én laktóz érzékeny vagyok , és hát tejet ittam de vagy 3 dl tuti, pont mentem kolléganőmhöz egy kicsit , de éreztem hogy a hasammal valami nem stimmel , de hagytam úgy voltam vele majd el múlik....aha...
Elindultam már a buszon éreztem hogy kótyog a hasam , oda értem kolléganőmhöz na ott iszonyatosan becsikart a hasam de tartogattam nagy nehezen , vagy 2 órát nála voltam, mikor jöttem haza fele a buszon már már tartottam magam hogy össze ne sz@rjam magam. 😂😂😂
Amint leszálltam a buszról futva jöttem haza , csuklott össze a lábam, na hát mire haza értem , kerestem a kapu kolcsot amit itthon hagytam....csengettem édesanyám jön kifele , de mire ki jött már késő volt. 😂😂
Én szégyeltem magam , pedig nem volt miért...mert ilyen bárkivel meg esik, csak még is sz@r érzés...(szószerint 😂😂)
De édesanyámra rá hoztam a szívbajt...mert a fürdőszoba volt az első ahogy beléptem az ajtón , ami nem szokott előfordulni...így azt hitte hogy megerőszakoltak...megijedt. 22L
3., de milyen buta vagy. (Már bocs.) Ha ott voltál 2 órán keresztül a barátnődnél, miért nem mentél el ott? Na tudod kinek csikart volna a hasa annyi ideig.. Az enyém biztos nem. :)
2-es voltam.
Nem a barátnőmnél voltam hanem kolléganőmnél.
Hát már mindegy , megtörtént. Már nevetek rajta 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!