Alcobarrier. Tudtok nekem vmit mondani erről a neten kapható készítményről? Alkoholfüggőségtől szabadít meg állítólag, és észrevétlenül adagolható az érintettnek.
Semmiféle szert nem szabad "észrevétlenül adagolni" valakinek, mert akár bele is halhat a legártatlanabb szerbe is, ha netán túlérzékeny rá, emellett ha valami gyógyszert szed, azzal felléphetnek kölcsönhatások is.
De ettöl függetlenül olyan szer nem létezik, ami az alkoholfüggöséget gyógyítja, legfeljebb olyan, ami szedése mellett ha alkoholt fogyaszt, rosszul lesz - ami szintén igen komoly következményekkel járhat.
Viszont ha kiderül, hogy valakit a beleegyezése nélkül gyógyszerezel, az büncselekmény és masszív büntetésre számíthatsz!
30 évig voltam alkoholista. Egy teakeveréknek köszönhetően szabadultam meg tőle, mindenféle elvonási tünet nélkül. Ennek már húsz esztendeje. Kb másfél év után a májammal voltak gondjaim, de az alkoholt úgy hagytam abba, kb két hét alatt, hogy az első napokban már nem remegtem a kocsmaajtóban nyitásra várva. Néhány nappal később már a saját borom sem kellett, és a sört sem kívántam.
A teakeveréket az ormos intézetben javasolta egy orvos, erős alhasi görcsökre és vesemedence gyulladásra.
Az alkoholról csak mellékhatásként szoktam le. De az alhasi fájdalmaim utána sem szűntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!