Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fejbőr biopszia?

Fejbőr biopszia?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az utóbbi hónapokban rendkívül fáj, éget, szúr a fejbőröm és nagyon hullik is a haj. Bőrgyógyász lerendezte azzal, (mivel 27 éves férfi vagyok) hogy ez férfias kopaszodás és nagyjából ennyi.

Nem góc és nem sok kedvem van megvárni, mire totál kihullik az egész, ezért megnézetném műszeresen is :)

Nem tudjátok hol végeznek fejbőr biopsziát?

Köszi

2018. jún. 10. 15:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyszer rábeszéltem magam egy ilyen vizsgálatra. A patikában csinálták pár száz forintért. Időpontot adtak és el is mentem. A végén vagy hatvanezer forintért akart a doki rám sózni kenőcsöket. Mire azt kérdeztem, hogy jó jó, de ettől ki fog nőni a hajam? A tétova válaszra már nem emlékszem, de teljesen felesleges volt ez a felhajtás!
2018. jún. 10. 18:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Van egy könyvem, amelybe arról írnak, mitől van a korai kopaszodás.Most nem érek rá, de megkeresem és megírom a lényeget.
2018. jún. 25. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!